Jäseneksi yhdistykseen?

Haluatko mukaan?

Suomen Vokologit ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on opiskellut puhetekniikkaa ja/tai vokologiaa tai hankkinut vastaavan koulutuksen ja jolla on käytännön kokemusta äänenkäytön harjoittamisesta tai tutkimuksesta. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa (yritysjäsenet 30 euroa).

Yhdistyksen jäsen, joka toimii tai on toiminut äänenkäytön opettajana ja ihmisäänen tutkijana ja jolla on akateeminen loppututkinto, voi hakea vokologi­-nimikettä Suomen Vokologit ry:n hallitukselta kirjallisella hakemuksella.

Jos haluat yhdistyksen jäseneksi tai hakea vokologi­-nimikettä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)vokologit.fi. Kirjoita hakemukseesi lyhyesti opinnoistasi ja niiden laajuudesta sekä kokemuksestasi äänenkäytön harjoittamisessa tai tutkimuksessa. Halutessasi voit liittää mukaan myös opintorekisteriotteesi.

vokologit, vokologia, suomen vokologit ry

Jäsenet 2023

Aura Maarit

Eskola Marko

Hakanpää Tua

Hoisko Sami 

Härkönen Risto

Hösli Bianca

Ikävalko Tero

Ilomäki Irma

Järvinen Kati

Kankare Elina

Laukkanen Anne-Maria

Leppävuori Mari

Leskelä Johanna

Lukkarila Päivi

Meriläinen Terhi

Mäki Elinita

Nikander Heini

Nilsson Tuuli

Peltokoski Joanna

Pettersson Liisi

Skaffari Marja

Suurpalo Marja

Syrjä Tiina

Toivonen Laura

Vehka-aho Jenna

Väisänen Anne

Waaramaa-Mäki-Kulmala Teija

Westerbacka Reetta Maria