Jäseneksi yhdistykseen?

Haluatko mukaan?

Suomen Vokologit ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on opiskellut puhetekniikkaa ja/tai vokologiaa tai hankkinut vastaavan koulutuksen ja jolla on käytännön kokemusta äänenkäytön harjoittamisesta tai tutkimuksesta. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 euroa (yritysjäsenet 30 euroa).

Yhdistyksen jäsen, joka toimii tai on toiminut äänenkäytön opettajana ja ihmisäänen tutkijana ja jolla on akateeminen loppututkinto, voi hakea vokologi­-nimikettä Suomen Vokologit ry:n hallitukselta kirjallisella hakemuksella.

Jos haluat yhdistyksen jäseneksi tai hakea vokologi­-nimikettä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)vokologit.fi. Kirjoita hakemukseesi lyhyesti opinnoistasi ja niiden laajuudesta sekä kokemuksestasi äänenkäytön harjoittamisessa tai tutkimuksessa. Halutessasi voit liittää mukaan myös opintorekisteriotteesi.

vokologit, vokologia, suomen vokologit ry