Koulutukset jäsenille

Ääntä tutkitaan jatkuvasti, joten vokologin ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen edellyttää säännöllistä lisäkoulutusta. Olennainen osa Suomen Vokologit ry:n toimintaa onkin äänenkäytön koulutusten tarjoaminen jäsenilleen.

Järjestämme jäsenillemme sekä maksullisia että maksuttomia koulutuksia. Maksuttomien koulutusten ja työpajojen ideana on laittaa hyvä kiertämään: uuteen harjoitusmenetelmään tutustunut jäsen voi kokeilla sen ohjaamista kollegoilleen, saada palautetta harjoitusten toimivuudesta ja kehittyä itsekin kouluttajana.

Maksullisissa koulutuksissa tutustutaan yhdessä uusiin menetelmiin ja haetaan uusia näkökulmia äänenkäyttöön. Vuosien varrella olemme järjestäneet koulutuksia mm. Linklater-, CVT- ja EVT-menetelmistä, Alexander-tekniikasta, beatboxauksesta, kurkkulaulusta, tai-chistä ja monista muista äänenkäyttöön liittyvistä tai sovellettavista harjoitusmenetelmistä. Myös yhdistyksen ulkopuoliset äänenkäytön ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita maksullisiin koulutuksiimme.

Koulutuksista tiedotetaan jäsenille sähköpostitse, sekä niistä saatetaan tiedottaa facebookissa ja kotisivuilla. Katso tapahtumia ajankohtaista-välilehdeltä.