Palvelut

Tutustu vokologien tarjoamiin palveluihin

Palveluiden tarjoajia

Lista Suomen Vokologit ry:n suosittelemista puhetekniikan opettajista, laulunopettajista ja muista ihmisäänen alan ammatinharjoittajista. Takaamme, että näiltä palveluntarjoajilta löytyy vuosien kokemus äänenkäytön kouluttamisesta ja tämän päivän ihmisäänen tieteenalan syvällinen tuntemus. Pääset kotisivuille (yrityksen) nimen päältä klikkaamalla.

Vokomotiivi

Etsitkö äänenkäytön, esiintymistaidon tai vuorovaikutuksen kouluttajaa? Vokomotiivissa valmennetaan ääntä, puhetta ja viestintää toiveidesi mukaan sekä yksityishenkilöille että erilaisille ryhmille. Vokomotiivissa on ainutlaatuisen monipuolinen puheen, viestinnän ja draaman taitajien tiimi. 

Vokomotiivi

Marja, Terhi ja Risto ovat työskennelleet lujasti luodakseen apukeinoja kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään paremmin. Puheosuuskunta Vokomotiivi sijaitsee Tampereella ja työskentelee koko Suomessa. 

Palveluksessanne

Laulunopettaja Tero Ikävalko

Etsitkö pop-jazz-laulunopettajaa? Tero Ikävalko on Metropolian Pop/jazz-musiikin koulutusohjelmasta vuonna 2011 valmistunut laulunopettaja sekä Tampereen yliopistosta vokologiasta vuonna 2016 valmistunut maisteri.  Tero opettaa kaiken ikäsiä laulajia aina vasta-alkaneista harrastelijoista edistyneisiin ammattilaisiin. Ainoa vaatimus Teron tunneille tulevalle on innostuneisuus ja motivoituneisuus.

Laulutunnit rakennetaan oppilaan omien tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Opetus soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin oppilaille.

UniikkiÄäni

UniikkiÄäni tarjoaa puhe- ja laulunopetusta sekä esiintymiskoulutusta Riihimäen ja Helsingin toimipisteissä, verkon välityksellä ja asiakkaan omissa tiloissa. UniikkiÄänen liiderinä toimii Bianca Hösli, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus äänenkäytön opettamisesta. Bianca on erikoistunut erilaisiin äänentuoton ongelmiin ja hän auttaa asiakkaitaan saamaan äänestä koko potentiaalin esiin. Koulutusta on tarjolla kuluttajille, yhteisöille ja yrityksille kertatunneista kursseihin ja aina kokopäiväkoulutuksiin. Hait sitten kestävyyttä, kantavuutta, parempaa äänenlaatua, äänenhuoltoa tai helpotusta äänentuoton ongelmiin, ota yhteyttä UniikkiÄäneen!

https://uniikkiaani.fi/​

Alexander-tekniikka & äänenkäyttö – Tuuli Nilsson 

Tuuli Nilsson

Tuuli Nilsson on kansainvälisesti kokenut sertifioitu Alexander-tekniikan ja äänenkäytön ohjaaja sekä viestintäkouluttaja. Hän on erikoistunut syvällisesti äänenkäyttöön sekä keholliseen vuorovaikutukseen.

Nilsson tekee parhaillaan väitöskirjaa äänenkäytön oppimiseen liittyen Tampereen yliopiston Vokologian oppiaineeseen. Tuuli on taitava ohjaaja, jonka henkilökohtaisessa tai pienryhmävalmennuksessa opit tunnistamaan oman äänen- ja kehonkäytön erityiskysymyksiä. Hän toimii sekä kotimaassa, että kansainvälisesti, niin suomen kuin englannin kielellä. Tuulin koulutusta on nyt tarjolla myös Viestintäkoulutus Pedacomissa.

Ääniluotsi

Tarvitsetko äänivalmennusta?Ääniluotsin valmentaja, vokologi FM ja laulupedagogi Liisi Pettersson auttaa sinua vapauttamaan äänesi ja avautumaan karismallesi. Liisi on auttanut puhujia ja laulajia vuodesta 2013 käyttämään ääntään vaikuttavasti ja kestävästi ja esiintyy itsekin säännöllisesti laulaen ja puhuen.

Ääniluotsilta voit tilata valmennuksen myyjille, asiakaspalvelijoille, opetustyön ammattilaisille tai itsellesi – myös verkkovälitteisesti. Voit pyytää Liisin myös puhujaksi erilaisiin tilaisuuksiin, aiheina esimerkiksi vaikuttava äänenkäyttö, rohkea esiintyminen tai äänestä voimaantuminen.

Kotisivu

Laulunopettaja & äänivalmentaja Maarit Aura

Kaipaatko puheäänivalmennusta tai laulunopetusta (klassinen sekä rytmimusiikki)? Olisiko työyhteisössäsi tarvetta puhekoulutukselle tai äänenhuollolle?

Vokologia, vokologi, äänivalmennus, laulunopettaja, laulunopetus, puhekoulutus
Maarit Aura

Onko tavoitteenasi kaunis, kantava, kestävä ääni? Jos olet selaillut laulunopiskeluun liittyvää materiaalia youtubessa, olet takuulla törmännyt Maarit Auran kanavaan!

Maarit Aura on Tampereella asuva laulunopettaja ja äänivalmentaja. Hän opettaa laulamista sekä kouluttaa puheäänenkäyttöä sekä yksityishenkilöille, että ryhmille. Hän palveluitaan voit käyttää myös netissä: Tarjolla on mm. verkkokursseja ja verkkotunteja.

Aura valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 2011. Nyt hän valmistelee väitöskirjaa vokologian alalta Tampereen yliopistossa.

www.laulunopettaja.com

Verkkokauppa