Yhdistyksen jäsenet

Tutustu jäseniimme ja heidän tarjoamiinsa palveluihin.

Palveluiden tarjoajia

Lista Suomen Vokologit ry:n suosittelemista puhetekniikan opettajista, laulunopettajista ja muista ihmisäänen alan ammatinharjoittajista. Takaamme, että näiltä palveluntarjoajilta löytyy vuosien kokemus äänenkäytön kouluttamisesta ja tämän päivän ihmisäänen tieteenalan syvällinen tuntemus.

Etsitkö äänenkäytön, esiintymistaidon tai vuorovaikutuksen kouluttajaa?

Valmennamme ääntä, puhetta ja viestintää toiveidesi mukaan sekä yksityishenkilöille että erilaisille ryhmille. 

Meillä Vokomotiivissa on ainutlaatuisen monipuolinen puheen, viestinnän ja draaman taitajien tiimi. Olemme työskennelleet lujasti luodaksemme apukeinoja kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään paremmin.Puheosuuskunta Vokomotiivi sijaitsee Tampereella ja työskentelee koko Suomessa.

Palveluksessanne

Terhi Meriläinen
Risto Härkönen
Marja Suurpalo

www.vokomotiivi.fi

Soiva Coaching tarjoaa äänenkäytön ja esiintymisen koulutusta rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Koulutus voidaan toteuttaa ryhmille ja yksityisoppilaille henkilökohtaisesti tai verkon välityksellä.

         *Kouluttaja Johanna Leskelä*

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenani puhetekniikka ja vokologia. Kouluttajana olen toiminut vuodesta 2012 alkaen. Palautteiden perusteella laskettu keskiarvo kokonaisarvosanalle koulutuksistani on 4,7 (asteikolla 1-5). Opetustyylissäni olen saanut kehuja hyvän ilmapiirin aikaansaamisesta, asiantuntijuudesta, rauhallisuudesta ja selkeydestä.

 

www.aanenkaytto.fi

 

Olen Metropolian Pop/jazz-musiikin koulutusohjelmasta vuonna 2011 valmistunut laulunopettaja sekä Tampereen yliopistosta vokologiasta vuonna 2016 valmistunut maisteri.  Opetan kaiken ikäsiä aina vasta-alkaneista harrastelijoista edistyneisiin ammattilaisiin. Ainoa vaatimus tunneilleni tulevalle on innostuneisuus ja motivoituneisuus.

 

 

Laulutunnit rakennetaan oppilaan omien tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Opetukseni soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin oppilaille.

 

www.teroikavalko.fi

UniikkiÄäni tarjoaa puhe- ja laulunopetusta sekä esiintymiskoulutusta Riihimäen ja Helsingin toimipisteissä, verkon välityksellä ja asiakkaan omissa tiloissa. UniikkiÄänen liiderinä toimii Bianca, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus äänenkäytön opettamisesta. Bianca on erikoistunut erilaisiin äänentuoton ongelmiin ja hän auttaa asiakkaitaan saamaan äänestä koko potentiaalin esiin. Koulutusta on tarjolla kuluttajille, yhteisöille ja yrityksille kertatunneista kursseihin ja aina kokopäiväkoulutuksiin. Hait sitten kestävyyttä, kantavuutta, parempaa äänenlaatua, äänenhuoltoa tai helpotusta äänentuoton ongelmiin, ota yhteyttä UniikkiÄäneen!

 

https://uniikkiaani.fi/​

Tuuli Nilsson on kansainvälisesti kokenut sertifioitu Alexander-tekniikan ja äänenkäytön ohjaaja sekä viestintäkouluttaja. Hän on erikoistunut syvällisesti äänenkäyttöön sekä keholliseen vuorovaikutukseen. Hän tekee parhaillaan väitöskirjaa äänenkäytön oppimiseen liittyen Tampereen yliopiston Vokologian oppiaineeseen.

 

tuuli_nilsson_about.jpg

 

Tuuli on taitava ohjaaja, jonka henkilökohtaisessa tai pienryhmävalmennuksessa opit tunnistamaan oman äänen- ja kehonkäytön erityiskysymyksiä. Hän toimii sekä kotimaassa, että kansainvälisesti, niin suomen kuin englannin kielellä. Tuulin koulutusta on nyt tarjolla myös Viestintäkoulutus Pedacomissa.

www.tuulinilsson.com

Ääniluotsin valmentaja, vokologi FM ja laulupedagogi Liisi Pettersson auttaa sinua vapauttamaan äänesi ja avautumaan karismallesi. Liisi on auttanut puhujia ja laulajia vuodesta 2013 käyttämään ääntään vaikuttavasti ja kestävästi ja esiintyy itsekin säännöllisesti laulaen ja puhuen.

Ääniluotsilta voit tilata valmennuksen myyjille, asiakaspalvelijoille, opetustyön ammattilaisille tai itsellesi – myös verkkovälitteisesti. Voit pyytää Liisin myös puhujaksi erilaisiin tilaisuuksiin, aiheina esimerkiksi vaikuttava äänenkäyttö, rohkea esiintyminen tai äänestä voimaantuminen.

Inspiroidu äänestäsi: www.aaniluotsi.fi

Tavoitteena kaunis, kantava, kestävä ääni? Jos olet selaillut laulunopiskeluun liittyvää materiaalia youtubessa, olet takuulla törmännyt Maarit Auran kanavaan!

Maarit Aura on Tampereella asuva laulunopettaja ja äänivalmentaja. Hän opettaa laulamista sekä kouluttaa puheäänenkäyttöä sekä yksityishenkilöille, että ryhmille. Hän palveluitaan voit käyttää myös netissä: Tarjolla on mm. verkkokursseja ja skypetunteja.

Aura valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 2011. Nyt hän valmistelee väitöskirjaa vokologian alalta Tampereen yliopistossa.

Ihmisäänen mahdollisuudet kiehtovat Maarittia alati. Hänellä on myös vaikuttava laulutausta. Esiintymiskokemusta löytyy ooppera- ja musikaalilavoilta ravintoloihin ja yritystilaisuuksin.

Tutustu ja ota yhteyttä:

www.laulunopettaja.com

https://maaritaura.lilith.fi/kauppa/

Hallitus 2021

puheenjohtaja Tua Hakanpää

varapuheenjohtaja Marja Skaffari

sihteeri Tuuli Nilsson

rahastonhoitaja Tero Ikävalko

hallituksen jäsen Marja Suurpalo

Jäsenet 2021

Aura Maarit

Eskola Marko

Hakanpää Tua

Hoisko Sami 

Härkönen Risto

Hösli Bianca

Ikävalko Tero

Ilomäki Irma

Järvinen Kati

Kankare Elina

Laukkanen Anne-Maria

Leskelä Johanna

Lukkarila Päivi

Meriläinen Terhi

Mäki Elinita

Nikander Heini

Nilsson Tuuli

Peltokoski Joanna

Pettersson Liisi

Skaffari Marja

Suurpalo Marja

Syrjä Tiina

Toivonen Laura

Vehka-aho Jenna

Väisänen Anne

Waaramaa-Mäki-Kulmala Teija

Westerbacka Reetta Maria

Muita hyödyllisiä linkkejä

Yhteystiedot

Suomen Vokologit ry

Y-tunnus: 3067749-3

Sähköposti: hallitus(at)vokologit.fi

Suomen vokologit ry ylläpitää jäsenrekiseteriä. Lue rekisteriseloste täältä

Close Menu